Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hát nem tudtad daryoon? Ide "történetek" kellenek. Még ha nem is csinálsz vele semmit, ha angol marad az sem baj, mert így is úgy is fizetnek, majd érte. 🙂
De a viccet félre téve. Két hibája van. 1. A 8. képet egy Vége szövegel lezárhattad volna. Kicsit zavaró az utána lévő ART kép. 2. Ha meg saját magad felalítasz egy minőségi mércét, ne süllyedjél le alá. (Nem a munkáddal van, a gond ne értsél félre. Csak a sok francia képregény után egy ilyen rövidke munkát bemutatni, hát...) Remélem érted mire gondoltam. Nem a te stílusodra val.
Deesky munkái között találtam ezt a rövid képregényt, és mivel tetszett a grafika, hát lefordítottam. Azonban túl rövidnek találtam, így a művész egyéb hasonló témájú képeit is mögé mellékeltem. Annyira gáz lenne?
De a viccet félre téve. Két hibája van.
1. A 8. képet egy Vége szövegel lezárhattad volna. Kicsit zavaró az utána lévő ART kép.
2. Ha meg saját magad felalítasz egy minőségi mércét, ne süllyedjél le alá. (Nem a munkáddal van, a gond ne értsél félre. Csak a sok francia képregény után egy ilyen rövidke munkát bemutatni, hát...) Remélem érted mire gondoltam. Nem a te stílusodra val.